Reviews

Tandheelkundig centrum Cleymaet / Tandartspraktijk Philip De Smedt

"Ik werk sinds een paar weken met de binoc vision en ben echt heel tevreden! Het draadloze ledlichtsysteem is super handig, de bril is licht en blijft mooi op mijn neus staan. Een droom om mee te werken! Ik kan nu al niet meer zonder! Ook kreeg ik heel snel antwoord op mijn vragen via mail dus de service is ook uitstekend!"

Isabelle Bourgeois
Algemeen tandarts
Tandheelkundig centrum Cleymaet en tandartspraktijk Philip De Smedt

Tandheelkundig Centrum Buren / Mondzorgvoorkids

"Sinds kort werk ik met de Binoc Vision en ben ontzettend enthousiast. Mijn ergonomie is sterk verbeterd. De bril is prettig licht om te dragen en met de extra lamp gaat er een wereld voor mij open. Fijn ook dat deze draadloos is. Ook is het een mooi controle middel voor je eigen werk. Nogmaals veel dank voor de goede service!"

Marieke Oskam
Tandarts
Tandheelkundig Centrum Buren / Mondzorgvoorkids

Tandartspraktijk Tenge, Zeist

"Ik heb zelf geen loepbril van BINOC VISION, maar was aangenaam verrast toen ik hoorde dat de draadloze verlichting ook geschikt was voor mijn loepbril (van het merk Examvision). Ik werk nu een paar weken met de verlichting en ik ben zeer enthousiast. Het licht is niet te fel en je hebt geen gedoe met kabels zodat de bewegingsvrijheid groot is. Een echte aanrader."

Egbert Tenge
Tandarts
Tandartspraktijk Tenge, Zeist

Stichting Bijzondere Tandheelkunde (SBT)

"In onze kliniek houden wij ons bezig met een hele complexe vorm van tandheelkundige zorgverlening. Wij werken vooral met patiŽnten met een ernstige aandoening of beperking. Deze aandoening of beperking kan gelegen zijn op tandheelkundig en medisch gebied, maar ook op lichamelijk, verstandelijk en psychologisch gebied. De behandelingen bij SBT zijn daarom vaak wat uitgebreider en/of ingewikkelder dan de reguliere behandelingen. Met name de draadloze verlichtingsmodule van BINOC VISION sprak ons zeer aan, omdat daarmee snoeren en kabels die de bijvoorbeeld patiŽnten met een verstandelijke beperking kunnen vastpakken, nu tot het verleden behoren. Bovendien sprak de visie en werkwijze van het bedrijf ons aan en is de samenwerking met de opticiens uit Doorn heel prettig."

Dyonne Broers
Tandarts en Directeur Zorg en Opleidingen
Stichting Bijzondere Tandheelkunde (SBT)

Tandartsenpraktijk Zypendaal, Arnhem

"Het werken met een Binoc Vision bril is een genot. Het lampje dat is toegevoegd aan de bril werkt zeer prettig omdat het nog beter zicht geeft op het werkveld. Daarnaast is het voor de ergonomie een extra steun in de rug omdat je gedwongen wordt een bepaalde afstand te houden. Kortom, handzame bril en praktisch in gebruik! "

Bernadette Sterenborg
Tandarts
Tandartsenpraktijk Zypendaal, Arnhem

Centrum Implantologie Paradontologie

"In mijn beroep als preventie assistente is het dragen van een beschermbril noodzakelijk. De loepbril van BINOC VISION is lekker licht en sluit goed af om de ogen. Bovendien heb ik meteen een betere zithouding aan de stoel. Toen ik voor de loepbril belde, ben ik keurig geholpen, Ik ben zelf naar de zaak gegaan en alles is opgemeten. Ik kreeg een uitstekend advies wat voor mij het beste was. De bril was snel klaar en zit in een handige etui."

"Ik wilde al heel lang een loepbril en ben echt heel blij met deze bril van BINOC VISION. Een aanrader!"

Martine de Waal
Preventie assistentie
Centrum Implantologie Paradontologie

Leids Universitair Medisch Centrum

"BINOC VISION is in mijn optiek een bedrijf waar het prettig mee samenwerken is, met medewerkers die instaan voor hun product en snel en accuraat reageren. De loepbrillen zijn kwalitatief hoogwaardig voor een gunstige prijs."

Dr. M. den Dulk
Leids Universitair Medisch Centrum, afdeling Heelkunde

Pedicure Langbroek

"In mijn beroep als pedicure moet ik een bril op als bescherming tegen nagels en stofdeeltjes. De afgelopen maand heb ik de loepbril van BINOC VISION uitgeprobeerd en kan concluderen dat ik deze bril aan iedere andere pedicure zal aanraden. De meeste pedicures werken net als ik met een loeplamp. Deze lamp moet je naar je toe trekken als je hem nodig hebt en weer terug duwen als je klaar bent. Bovendien kijk je vaak een tikkeltje krampachtig door een loeplamp. De problemen die zich voordoen bij de loeplamp neemt de loepbril in zijn geheel weg. In ons beroep hebben wij te maken met klein en fijn werk. Door de loepbril kan alles duidelijk en prettig worden waargenomen, zodat het werken makkelijker en preciezer wordt. Daarnaast kan er over de loepjes heen worden gekeken, zodat deze bril ook gewoon gebruikt kan worden. Als extra optie kan de sterkte van de glazen worden aan gepast."

"De service is uitstekend van dit bedrijf en zo is het advies ook zeer goed. Je merkt meteen dat ze weten waar over ze praten en dat is belangrijk voor de klant. Bovendien zorgen ze voor een snelle levering en zijn zeer gespecialiseerd in oogmetingen. Het is belangrijk als je een vak uitoefent met veel priegel werk dat je de ogen ontspannen houdt. Ik kan U deze bril en dit bedrijf aanraden voor beter kijken!!!"

Eefje Versteeg
Pedicure Langbroek

Review schrijven

Heeft u ervaring met onze loepbril? Wij horen graag van u!

* = verplicht